вівторок, 21 січня 2014 р.

Міжнародний день обіймів


Дуже добре!




Міжнародний день обіймів

Відзначається — Щорічно 21 Січня
21 Січня Пн. (дата для 2013 року)
21 Січня Вт. (дата для 2014 року)
21 Січня Ср. (дата для 2015 року)
Міжнародний день обіймів
«Не треба напружуватися, треба частіше обійматися!»
— приказка
21 січня любителі незвичайних свят можуть відзначати Міжнародний день обіймів, який був вигаданий американцями в 1986 році. Спочатку це свято вважалося національним, але дуже швидко ідею Сполучених Штатів Америки підхопили у всьому світі.
Головна суть Міжнародного дня обіймів полягає у прояві дружнього ставлення або симпатії до різних людей - навіть незнайомих. Ці обійми не несуть в собі жодного інтимного змісту, вони вважаються просто актом обміну душевним теплом.


«Обійми цінні — вони монетки в скарбничку сенсу життя»
— автор невідомий
Ім'я людини, яка вигадала Міжнародний день обіймів, зараз вже ніхто не зможе згадати. Також не відомо, чому датою для цього свята було обрано саме 21 січня. Припускають, що вперше ідея створення дня обіймів прийшла в голову студентам.
Фактично користь обіймів довели навіть вчені. Крім того, що обійми дарують нам позитивні емоції і почуття безпеки, на думку психологів, вони допомагають нам встановлювати позитивні контакти з людьми. Головним подарунком Міжнародний день обіймівцього дня є не матеріальні цінності, а, звісно ж, міцні й ніжні обійми.

«Забув як це, обіймати маленьких? Обійми мене. Пригадаєш»
— автор невідомий

Немає коментарів:

Дописати коментар